poniedziałek, 7 lutego 2011

Słodkie gofrowanie


Niedawno pisałam o zbliżającej się wiośnie. Wtedy był jeszcze mróz, a na dworze leżał śnieg. Dziś mamy odwilż, sami przyznacie, że rzeczywiście wiosna daje o sobie znać (choć pewnie zima nie podda się tak prędko).
Skoro o wiośnie, cieple, słońcu- z czym kojarzy się wam lato i wakacje?
Jednym ze skojarzeń dla mnie jest smak gofrów. Takich mega- chrupiących, tych znad morza na przykład. Ich zaleta- niebo w gębie. Wada- nie do podrobienia w warunkach domowych. Obiecałam sobie jednak, że skoro mamy kawiarnię, muszą być też właśnie takie gofry. No i są! Z radością mogę zakomunikować, że wprowadziliśmy je do naszej oferty w różnych wariantach, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Pozostaje mi tylko zaprosić Was na degustację i życzyć smacznego!

Dodam, że  dla uczniów wprowadziliśmy promocję na gofry- dwa z bitą śmietaną (lub innym dodatkiem) za jedyne 8 złotych!

2 komentarze:

  1. Próbowałem raz Waszych gofrów i muszę przyznać, że są wyborne, podobnie jak Wasza kawa. Jesteście u mnie na drugim miejscu, jeśli chodzi o smak kawy, ponieważ na pierwszym miejscu stoi u mnie Etno Cafe we Wrocławiu, której kawa podbiła moje serce. Polecam do niej zajrzeć, jeśli będziecie w okolicy :)

    OdpowiedzUsuń